Skärmklipp 2018-05-22 13.22.14
din online-Terapeut
-vart du än befinner dig

Om du inte kan besöka min mottagning i centrala Stockholm –
kanske för att du inte hinner eller vill resa, för att du har en
funktionsnedsättning eller sjukdom, är på resande fot eller befinner dig någon annanstans i Sverige eller i övriga världen – så är inte det ett hinder för att du ska kunna få ett personligt möte med mig. Jag jobbar med terapi online via Skype och telefon. Du slipper resor, du kan vara anonym om du vill, och du kan vara i en trygg och hemvan miljö.


Jag vill ge dig som klient möjlighet att få den professionella hjälp du behöver – var du änbefinner dig. Jag ser till att öka din psykiska hälsa med terapi online. Vi lever i en global och stressad tid, där vi gör det mesta online. Forskning och min egen erfarenhet visar att samtal och psykoterapi förmedlat på nätet är lika effektivt som terapi ansikte mot ansikte. 

Med onlineterapi är du oberoende av platsen och slipper resa.

Jag är mån om att du som besöker min onlineverksamhet ska känna trygghet och bli bemött där just du befinner dig och har din uppmärksamhet. En trygg relation är a och o i professionell terapi, även online.

Du kan vara anonym om du vill
Vårt samtal kan ske via telefon eller Skype – med eller utan videofunktion. Om du vill vara anonym går det bra. Då kan du skydda din identitet och känna dig mindre sårbar.

Onlineterapi gör det enklare för dig. Det kan kännas ovant i början, men du vänjer dig snabbt. För dig som är lite osäker på datorer och Skype – ring eller mejla mig gärna så hjälper jag dig utan kostnad. Du kan få ett kortare provsamtal på 10 minuter för att komma igång.

Varmt välkommen!

KONTAKTA MIG